День знань 2024

📚🔔 У цей осінній, святковий день уже традиційно по-родинному пройшли урочистості до Дня знань у Чорноострівському ПАЛ. Ліцейне подвір’я знову наповнилося веселими мелодіями, вітаннями директора, яскравими барвами осінніх квітів, посмішками юнаків та дівчат.

В цей день переповнюють емоції всіх, адже для першокурсників – це новий досвід, випускників – рік непростих рішень та випробувань, для батьків – спогади та хвилювання.

Традиційно, для першокурсників, в актовій залі відбувся перший урок на тему «Vincit qui meminit (Перемагає той, хто пам’ятає)».

Ведучі заходу поіменно згадали випускників закладу, які загинули у цій жорстокій російсько-Українській війні. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.

🇺🇦 Щира подяка ЗСУ за свято та можливість розпочати новий навчальний рік.

Нехай цей День буде початком великих досягнень і нових знань! Легкого, мирного і тихого навчального року усім здобувачам освіти та викладачам!

День читання книг

6 вересня традиційно відзначають міжнародний День читання книг. Мета цього дня – спонукати людей більше читати та сприяти формуванню культури читання. Існує близько 130 мільйонів виданих книг. Найбільш продавана книга – Біблія. Найдовша книга у світі – “Спогад про минуле”. Найдорожча книга у світі – “Кодекс Лестера”. Читання знижує стрес на 68%, а також це […]

Випуск 2024

Чорноострівський професійний аграрний ліцей пишається своїми випускниками! За роки навчання вони здобули ґрунтовні знання та практичні навички у сфері аграрного виробництва, які стануть їм запорукою успішного професійного зростання.Педагогічний колектив ліцею щиро пишається кожним випускником й випускницею і вірить, що вони гідно нестимуть у світ знання та цінності, здобуті у нашому закладі. Бажаємо їм міцного здоров’я, […]

Державна кваліфікаційна атестація 2024

21 червня 2024 року у здобувачів освіти 3-го курсу, які навчались за професією «Кухар; кулінар борошняних виробів» відбулася державна кваліфікаційна атестація.Майбутні кулінари продемонстрували свої знання, вміння та навички, здобуті протягом навчання. Їм довелося готувати, оформляти і презентувати різні страви та вироби з борошна, продемонструвавши свою майстерність та хист, а також захистити творчі роботи. Вітаємо наших […]

Сайт використовує файли cookie. Ознайомитись з даним типом файлів і як ними керувати можна за посиланням тут

x