Цикл виховних заходів

У Чорноострівському ПАЛ для здобувачів освіти ліцею проведено цикл виховних заходів, а саме:

1️⃣ 🇺🇦 В рамках виконання Державної цільової соціальної програми з утвердження української національної та громадянської ідентичності на період до 2028 року, та з метою гідного відзначення подвигу Захисників і Захисниць, наші ліцеїсти прослухали важливу лекцію про Героїв, а в минулому – випускників Чорноострівського ПАЛ, які віддали життя за нашу свободу. Кожне ім’я, кожна історія – це нагадування про ціну нашої незалежності. Їхній подвиг надихає і зобов’язує нас жити гідно!

2️⃣ 👮‍♀️ Ювенальною поліцейською Хмельницького районного управління поліції проведено профілактичний захід “Стоп Булінг” та “Скажемо насильству – Ні!”. 🛑
Зустріч поліцейська розпочала з обговорення проблеми цькувань в учнівському середовищі. Старший інспектор Світлана МЕЛЬНИК окреслила й пояснила ліцеїстам характерні особливості булінгу, розповіла як запобігати та діяти жертвам і свідкам цькувань, щоб мінімізувати шкоду від цього негативного явища.
☝️ Крім того, поліціянтка ознайомила дітей з адміністративною відповідальністю за вчинення булінгу. В кінці зустрічі вона ще раз звернула увагу учнів на те, що такі факти не слід терпіти і замовчувати та ніхто не може бути підданий насильству.

3️⃣ ❗️🛑❗️ 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
☝️ Проблема торгівлі людьми особливо загострилася під час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Жінки та діти, які змушені покинути Україну, прямують до сусідніх країн, стикаються з ризиками торгівлі людьми. Водночас чоловіки, що залишаються всередині країни, також можуть стати здобиччю торговців людьми, застерігає Міжнародна організація з міграції (МОМ).
З нагоди цієї дати здобувачі освіти закладу прослухали лекцію з елементами тренінгу “Торгівля людьми”.

Всесвітній день хліба

🌾🍞🥖 У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ХЛІБА, який відзначають 16 жовтня, долучились до віршованого флешмобу “Коли беру до рук хлібину…” Це не тільки день вшанування хлібопекарської майстерності, але й нагадування про те, яке важливе місце займає хліб у нашому житті. 📜 Факти про Всесвітній день хліба: ✅ Цей день був заснований у 2006 році за ініціативою Міжнародного […]

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо нашу майстриню виробничого навчання Валентину ФУРМАН з перемогою! Дякуємо за Ваш неоціненний внесок у підготовку майбутніх професіоналів та бажаємо нових звершень і успіхів у подальшій роботі!

День вареників

#деньвареників #СвятоСмаку ДЕНЬ ВАРЕНИКІВ У ЧОРНООСТРІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ АГРАРНОМУ ЛІЦЕЇ!Сьогодні, 8 жовтня, у нашому закладі відбувся чудовий захід, присвячений Дню вареників! Здобувачі освіти та викладачі зібралися разом, щоб відсвяткувати цю смачну традицію.На заході всі мали можливість не лише дізнатися більше про історію та різноманітність вареників, але й скуштувати їх! Атмосфера була неймовірно теплою та дружньою, а […]

Сайт використовує файли cookie. Ознайомитись з даним типом файлів і як ними керувати можна за посиланням тут

x