Всесвітній день хліба

??? У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ХЛІБА, який відзначають 16 жовтня, долучились до віршованого флешмобу “Коли беру до рук хлібину…” Це не тільки день вшанування хлібопекарської майстерності, але й нагадування про те, яке важливе місце займає хліб у нашому житті.
? Факти про Всесвітній день хліба:
✅ Цей день був заснований у 2006 році за ініціативою Міжнародного союзу пекарів та кондитерів, щоб звернути увагу на значення хліба як базової їжі для мільярдів людей.
✅ Хліб — один із найстаріших продуктів, його історія налічує тисячі років. Він має глибоке культурне значення для багатьох націй.
? Чому це важливо для нас?
Хліб — це символ добробуту та праці. Він нагадує нам про важливість сільського господарства та зусиль, які вкладаються у виробництво харчових продуктів. Зокрема для нашого аграрного ліцею цей день має особливе значення, оскільки наші учні — майбутні фахівці аграрної галузі, і ми спільно працюємо над тим, щоб забезпечити якість та стабільність продовольства в майбутньому.

Здоров’я – наш пріоритет!

Здобувачі освіти Чорноострівського ПАЛ отримали надзвичайно важливі знання та навички! Наші учні прослухали змістовну та практичну лекцію, яку провела представниця Товариства Червоного Хреста України.Що вони дізналися? Про важливість правильного харчування, фізичної активності, гігієни та своєчасного реагування на перші ознаки недуг. Наголошено на профілактиці сезонних та інших поширених захворювань. Надання першої домедичної допомоги: Як правильно діяти […]

Інформаційно-просвітницькі заходи

Здобувачі освіти Чорноострівського ПАЛ долучилися до інформаційно-просвітницьких заходів, присвячених Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, мета яких — поширити знання про ВІЛ/СНІД, його профілактику та шляхи поширення, а також висловити солідарність з людьми, що живуть із ВІЛ. Ми наголосили на важливості толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних людей. Згадали про заходи безпеки та відповідальність за власне здоров’я. Ще […]

Поетапна атестація кулінарів борошняних виробів

У Чорноострівському ПАЛ відбулася поетапна атестація здобувачів освіти групи №33 із професії “Кулінар борошняних виробів”. Наші майбутні фахівці продемонстрували усі свої знання та вміння у роботі з борошном! Це був справжній парад кулінарної майстерності. Кожен учасник та учасниця атестації проявили креативність та показали любов до своєї справи.Вітаємо наших учнів із цим важливим кроком на шляху […]

Сайт використовує файли cookie. Ознайомитись з даним типом файлів і як ними керувати можна за посиланням тут

x