XIV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка

У поезії українських митців образ Тараса Шевченка є символом української державності, нації та національної єдності українців.

З метою вшанування творчої спадщини Кобзаря, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу у Чорноострівському ПАЛ стартував XIV МІЖНАРОДНИЙ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА.
🏆📜 Переможці І етапу даного конкурсу будуть оголошені та візьмуть участь у ІІ етапі.

Всесвітній день хліба

🌾🍞🥖 У ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ХЛІБА, який відзначають 16 жовтня, долучились до віршованого флешмобу “Коли беру до рук хлібину…” Це не тільки день вшанування хлібопекарської майстерності, але й нагадування про те, яке важливе місце займає хліб у нашому житті. 📜 Факти про Всесвітній день хліба: ✅ Цей день був заснований у 2006 році за ініціативою Міжнародного […]

Вітаємо з перемогою!

Вітаємо нашу майстриню виробничого навчання Валентину ФУРМАН з перемогою! Дякуємо за Ваш неоціненний внесок у підготовку майбутніх професіоналів та бажаємо нових звершень і успіхів у подальшій роботі!

День вареників

#деньвареників #СвятоСмаку ДЕНЬ ВАРЕНИКІВ У ЧОРНООСТРІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ АГРАРНОМУ ЛІЦЕЇ!Сьогодні, 8 жовтня, у нашому закладі відбувся чудовий захід, присвячений Дню вареників! Здобувачі освіти та викладачі зібралися разом, щоб відсвяткувати цю смачну традицію.На заході всі мали можливість не лише дізнатися більше про історію та різноманітність вареників, але й скуштувати їх! Атмосфера була неймовірно теплою та дружньою, а […]

Сайт використовує файли cookie. Ознайомитись з даним типом файлів і як ними керувати можна за посиланням тут

x