Поетапна кваліфікаційна атестація

Наші здобувачі освіти 2 курсу за професією “Кухар; кулінар борошняних виробів; адміністратор” успішно пройшли важливий етап свого навчання – поетапну кваліфікаційну атестацію!
Під керівництвом майстрині виробничого навчання Ірини НАСІДАЧ, наші майбутні кухарі продемонстрували свої вміння на практиці. Вони власноруч готували, майстерно оформляли та презентували різноманітні страви, доводячи свою готовність до професійної діяльності. ???
За підсумками атестації всі учні успішно впоралися із завданнями! Кожному з них присвоєно 4 розряд за професією “Кухар”.
Вітаємо із успішним проходженням атестації та бажаємо подальших професійних звершень! Так тримати!

Поетапна атестація кулінарів борошняних виробів

У Чорноострівському ПАЛ відбулася поетапна атестація здобувачів освіти групи №33 із професії “Кулінар борошняних виробів”. Наші майбутні фахівці продемонстрували усі свої знання та вміння у роботі з борошном! Це був справжній парад кулінарної майстерності. Кожен учасник та учасниця атестації проявили креативність та показали любов до своєї справи.Вітаємо наших учнів із цим важливим кроком на шляху […]

День Гідності та Свободи: Пам’ятаємо та Шануємо!

Сьогодні, 21 листопада 2025 року, Україна відзначає День Гідності та Свободи. Ця дата є однією з найважливіших у новітній історії нашої держави. Вона символізує мужність, незламність і прагнення українців до свободи, незалежності та гідного життя. Цей день нагадує нам про жертовність та патріотизм тих, хто став на захист демократичних цінностей та національних інтересів.З нагоди цієї […]

І етап XVI Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка

Не вмирає душа наша, не вмирає воля… (Тарас ШЕВЧЕНКО) Протягом свого недовгого літературного життя Т.Г. Шевченко зорав свою ниву і засіяв її словом добра, любові, правди і волі. Взявши участь у І етапі XVI Міжнародного мовно-літературного конкурсу, присвяченого пам’яті Кобзаря, здобувачі освіти Чорноострівського ПАЛ кинули чисті зерна великої вдячності на Шевченківську ниву. Вони ще раз […]

Сайт використовує файли cookie. Ознайомитись з даним типом файлів і як ними керувати можна за посиланням тут

x