Чорноострівський професійний аграрний ліцей
запрошує на навчання за такими спеціальностями

На базі 11 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії «А1», «А2»)

1 рік (контракт), вартість 9643,59 грн.

Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше

№ П.П. Назва професій Тривалiсть Вартість Вид професійної підготовки
1 Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1») 3,6 міс. 11415,90 грн. Професійно-технічне навчання (контракт)
2 Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А2») 2.1 міс. 2097,33 грн. Професійно-технічне навчання (контракт)
3 Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «В1») 1.3 міс. 2065,20 грн. Професійно-технічне навчання (контракт)

Професії

Код ДК

5122 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

Денна

Кухар. Кулінар борошняних виробів. Адміністратор

Спеціальність “Кухар. Кулінар борошняних виробів. Адміністратор”

Загальна характеристика професії

Кваліфікований робітник по виготовленню на підприємствах громадського харчування різноманітних страв та кулінарних борошняних виробів.

Організація та умови праці

Кухар-кулінар борошняних виробів працює на підприємствах громадського харчування кафе, їдальнях, ресторанах, кондитерських цехах: готує страви та кулінарні вироби, напівфабрикати, володіє процесами випічки борошняних виробів в печах різних систем.

Професійно-кваліфікаційні вимоги

Знає рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості, правила роздачі, терміни і умови зберігання страв. Володіє прийомами, способами та послідовністю обробки продуктів. Вміє правильно експлуатувати технологічне обладнання, інструмент, види посуду. Знає санітарні правила, норми охорони праці.

Психологічні вимоги

Професія потребує охайності, спостережності та уважності, доброго сприйняття смаку, запаху, кольорів. Необхідні знання з хімії, біології, математики, фізики.

Код ДК

5122 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

Денна

Кухар. Кулінар борошняних виробів. Адміністратор

Спеціальність “Кухар. Кулінар борошняних виробів. Адміністратор”

Загальна характеристика професії

Кваліфікований робітник по виготовленню на підприємствах громадського харчування різноманітних страв та кулінарних борошняних виробів.

Організація та умови праці

Кухар-кулінар борошняних виробів працює на підприємствах громадського харчування кафе, їдальнях, ресторанах, кондитерських цехах: готує страви та кулінарні вироби, напівфабрикати, володіє процесами випічки борошняних виробів в печах різних систем.

Професійно-кваліфікаційні вимоги

Знає рецептури, технологію виготовлення, вимоги до якості, правила роздачі, терміни і умови зберігання страв. Володіє прийомами, способами та послідовністю обробки продуктів. Вміє правильно експлуатувати технологічне обладнання, інструмент, види посуду. Знає санітарні правила, норми охорони праці.

Психологічні вимоги

Професія потребує охайності, спостережності та уважності, доброго сприйняття смаку, запаху, кольорів. Необхідні знання з хімії, біології, математики, фізики.

Правила прийому Документи до вступу