Сьогодні, 5 грудня, в ліцеї проведено І етап атестаційної експертизи з професії “Кулінар борошняних виробів” за участю голови комісії – Ольги Миколаївни Павлюк, відповідального секретаря Регіональної експертної ради – Людмили Іванівни Білик та інших членів комісії.
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_11-1-910x1024.jpg)
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_12-1-1024x866.jpg)
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_13-1-794x1024.jpg)
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_14-1-784x1024.jpg)
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_15-1-898x1024.jpg)
![](https://agrolicei.km.ua/wp-content/uploads/2024/12/зображення_2024-12-05_16-895x1024.jpg)